AnasayfaDondurma Dondurma Üretim Merkezi

DOĞAL DONDURMA

Dondurma Üretim Merkezi

  Toplam üretim alanı 8000 m2 olan fabrikamız, 22000 m2 alana İtalyan dondurma üretim teknolojileri kullanılarak kurulmuştur. Son derece modern teknolojilerle donatılmış olan işletmemiz; depolama- soğuk depo odaları, laboratuvarlar- mix hazırlama bölümü, CIP bölümü gibi departmanlardan oluşmaktadır.


Fabrikamızda hijyen en üst standartlarda tutulmaktadır. Tüm hammadde girişleri titizlikle incelenmekte, laboratuvar işlemleri, nihai ürün testleri ve tahlilleri yapılmakta ve ürünler el değmeden üretilip ambalajlanarak tüketiciye ulaştırılmaktadır.


Kendi çiftliğimizde üretimini yaptığımız sütler ile doğal dondurmamıza lezzet katıyoruz.


Kendi alanında Türkiye’nin en büyük ve modern işletmelerinden birisi olan Arzen sütlü tatlı ve dondurma tesisleri, hizmet verdiği sektörde 100’ ün üzerinde ürün çeşitliliğine sahiptir. Arzen üretim tesisleri, günlük 40 000 kg dondurma ve 85.000 adet sütlü tatlı üretim ve depolama kapasitesine sahiptir. İstanbul, Ankara ve Erzurum’daki ana dağıtım depoları vasıtasıyla, Türkiye genelinde soğuk zincir dağıtım işlemlerini kendisi gerçekleştirmektedir. Arzen, üretimlerinde bölgenin bitki florasının zenginliğini en büyük avantaj olarak kullanmaktadır.